kantoorfilosofie

DGRAdvocatenkantoor is een kantoor dat is gespecialiseerd in het strafrecht, het jeugdrecht en het personen- en familierecht. Ik sta vanuit mijn kantoor in Haarlem cliënten in het hele land bij. In elke fase van het proces: of het nu gaat om een politieverhoor of gesprek in een jeugdinstelling. Ik procedeer o.a. bij de beklagcommissie, de kantonrechter, de rechtbank en in hoger beroep bij het gerechtshof, het CBR, de gemeente en UWV.

Het kantoor is gedegen, eigenwijs, no-nonsens, maatschappelijk betrokken en levert specialistische dienstverlening van hoge kwaliteit. Ik vind het belangrijk om een duurzame relatie met onze cliënten op te bouwen.

Ik adviseer helder en in begrijpelijke taal en houd daarbij altijd het belang van de cliënt voor ogen. Daarbij geloof ik in een benadering gericht op het vinden van oplossingen en het voorkomen van problemen. Welke strategie er ook voor u gekozen wordt, u bent verzekerd van bijstand door een gedreven en vasthoudende professional met kennis van zaken en het hart op de goede plek.

kosten

Kosten: betalend of gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo)? DGRAdvocatenkantoor werkt ook op pro deo basis. Dat wil zeggen dat ik naga bij de Raad voor de Rechtsbijstand of u voor een zogenoemde toevoeging in aanmerking komt. Als een toevoeging wordt verleend, dan hoeft u onze kosten niet zelf te betalen, maar betaalt u een – van uw inkomen afhankelijke – eigen bijdrage.

Wanneer u voor een toevoeging in aanmerking komt, geldt: hoe hoger uw inkomen in het peiljaar, hoe meer u zelf moet betalen (de eigen bijdrage) http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/hoeveel-moet-ik-zelf-betalen/inkomensnormen.

Als u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, omdat uw inkomen te hoog is of omdat u beschikt over vermogen, dan moeten er betalingsafspraken worden gemaakt. In principe rekenen wij een uurtarief. In sommige zaken kan ook een vaste prijs afgesproken worden.

klachtenregeling

Kantoorklachtenregeling (PDF)

algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden (PDF)

cliënttevredenheidsonderzoek

Cliënttevredenheidsformulier (PDF)

impressies

DGRAdvocatenkantoor
Kenaupark 17
2011 MR Haarlem

T +31 23 54 26 470
info@dgra.nl

mr. B.J. de Groot
M 06-55786468
E groot@dgra.nl

KvK nummer: 57592225

ls-logo

logo_ova

logo

nvjsa_logo2